قیمت لپتاپهای مخصوص بازی، دستگاههایی جذاب اما متنوع هستند و انتخاب مدل ایدهآل مطابق با بودجه و نیازهای هر کاربر، امر دشواری است. در این مقاله قصد داریم بهترین لپتاپهای گیمینگ بازار ایران را معرفی کنیم.
احتمالا وقتی به دوستانتان بگویید قصد خرید لپتاپ برای بازی دارید، با نظر کارشناسانه آنها مواجه میشوید. برخی به شما میگویند قید لپتاپ گیمینگ را بزنید و به جای آن، کنسول بازی بخرید؛ برخی دیگر که خود را «پیسی گیمر» میدانند، فهرست بلندبالایی از معایب لپتاپ گیمینگ پیش روی شما قرار میدهند و خرید یک کامپیوتر رومیزی گیمینگ را گزینه صحیح میدانند.
درنهایت، حرف هیچکدام از آنها مهم نیست؛ چراکه شما تصمیمتان را گرفتهاید و دلایل خاص خودتان را برای خرید لپتاپ گیمینگ دارید. سؤال مهم این است که چقدر میخواهید هزینه کنید؟ لپتاپهای مخصوص بازی را میتوانیم گرانترین رسته از لپتاپها بنامیم. اگر قیمت لپ تاپ های موجود در بازار ایران را بررسی کنید، متوجه میشوید که برخی از لپتاپهای گیمینگ قیمتی مشابه خودروهای تولید داخل دارند.
مهمترین فاکتور انتخاب لپتاپ گیمینگ، «کارت گرافیک» است
برای یک «پیسی گیمر»، شخصی که کامپیوتر را برای بازی انتخاب کرده، فقط یک چیز مهم است: کارت گرافیک! در نهایت این کارت گرافیک است که مشخص میکند چه بازیهایی را با چه کیفیتی میتوانید اجرا کنید؛ بنابراین هنگام خرید لپتاپ گیمینگ باید پیش از هر چیز به کارت گرافیک دستگاه توجه کنید. به هیچوجه به سراغ لپتاپهایی که کارت گرافیک جدا ندارند و از پردازندهی گرافیکی یکپارچه با CPU استفاده میکنند نروید؛ چراکه در این صورت فقط میتوانید بازیهای قدیمی را در پایینترین سطح تنظیمات گرافیکی اجرا کنید.
پس بهعنوان یک قاعده کلی، بهترین لپتاپ مخصوص بازی، مدلی است که توانمندترین پردازندهی گرافیکی را به همراه داشته باشد. در مراحل بعدی به سراغ کیفیت بهتر نمایشگر، رم بیشتر و پردازنده مرکزی قدرتمندتر بروید.
ایسوس FX503VD
موضوع مهمی که باید در مورد لپتاپ مخصوص بازی، بهخصوص مدلهای قدرتمند و گرانقیمت بدانید این است که این مدلها برای جایگزینی کامپیوتر رومیزی طراحی شدهاند و به اصطلاح به آنها Desktop Replacement میگویند. این لپتاپها سنگین هستند و باتری آنها شارژدهی ضعیفی دارد. به احتمال زیاد مجبور میشوید همیشه از آداپتور برق آنها استفاده کنید؛ پس خیلی روی «قابل حمل» بودن آنها حساب نکنید.
مشخصههای اصلی لپتاپهای مخصوص بازی
بهرهمندی از پردازندههای توانمند
تجهیز به توانمندترین پردازندههای گرافیکی
استفاده از حافظه SSD در کنار حافظه حجیم HDD
نمایشگر با رزولوشن و نرخ تازهسازی بالا اما نه باکیفیت در نمایش دقیق رنگها
طراحی زمخت (به دلیل تعبیهی سیستم خنککنندهی قوی)
زبان طراحی خاص و فضایی با نورپردازی RGB
عمر باتری بسیار اندک
وزن زیاد و قابلیت حمل پایین
لپتاپهای مخصوص بازی به دلیل بهرهمندی از CPU و GPU توانمند، برای اموری مانند کاربریهای سنگین ویرایش ویدئو و انجام محاسبات مهندسی هم گزینهی مناسبی به شمار میروند؛ اما ایدهآل نیستند و اگر بازی بخشی از کاربریتان به شمار نمیرود، گزینههای بهتری با توان پردازشی بالا وجود دارد. در ادامه میخواهیم بهترین لپتاپهای گیمینگ بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی کنیم.
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0